Danmarks mest erfarne team

Vores team af rejserådgivere er nok Danmarks allermest erfarne indenfor grupperejser og studierejser. Flere har aldrig arbejdet med andet end at arrangere indholdsrige grupperejser og studierejser.

Vores rejserådgivere har hver især deres egne ansvarsområder, og arbejder kun med et begrænset antal rejsemål. Det kommer jer til gode i form af en dyb og indgående viden om rejsemålene.

Se alle medarbejdere

Rejserådgiver

Christian Skadkjær

9610 0421

christian@alfatravel.dk

Rejserådgiver

Christian Skadkjær

Christian har beskæftiget sig med grupperejser i mere end 30 år og kender blandt andet London som sin egen bukselomme. Udover Storbritannien sidder han med rejser til Tjekkiet og Irland, aktivrejser til Norge og Tjekkiet samt skirejser.

Rejserådgiver

Tommy Iversen

9610 0424

tommy@alfatravel.dk

Rejserådgiver

Tommy Iversen

Tommy har arbejdet i rejsebranchen siden 1984 og har været hos AlfA Travel siden 1999. Tommy har selv rejst meget i både Europa samt til oversøiske rejsemål. Hos AlfA Travel beskæftiger Tommy sig med rejser til Tyskland, Holland, Tjekkiet, Polen, Ungarn, Schweiz, og han er samtidig ansvarlig for vores flodbådsrejser til Holland.

Rejserådgiver

Lise Sloth Pedersen

9610 0423

lise@alfatravel.dk

Rejserådgiver

Lise Sloth Pedersen

Lise har næsten 20 års erfaring i rejsebranchen. Hos AlfA Travel beskæftiger hun sig med salg af skiture til Østrig og studierejser til Grækenland, Holland, Schweiz, Spanien og Tyskland. Hun er også en af vores ægte ski-eksperter, og omtaler selv Neukirchen som hendes ”zweiter heimat” (andet hjem).

Rejserådgiver

Heine Pedersen

9610 0422

heine@alfatravel.dk

Rejserådgiver

Heine Pedersen

Heine sidder med alle vores oversøiske rejsemål, som primært er USA og Kina. Derudover er han kontaktperson for grupper der rejser til Island, Færøerne, England, Irland, Skotland og Wien.

Rejserådgiver

Juliane Østergaard Frederiksen

9610 8130

juliane@alfatravel.dk

Rejserådgiver

Juliane Østergaard Frederiksen

Juliane er kommet til AlfA Travel i april 2012. Hun har stor erfaring med at arrangere grupperejser for undervisningssektoren, har bl.a. arrangeret skolerejser i omkring 15 år og har i den forbindelse rejst i mange storbyer. Juliane er kontaktperson for grupper der rejser til Spanien, Italien, Balkan landene, London, Portugal, Georgien, USA, Kina og Island.

Rejserådgiver

Kirsten Kallesøe Sandholm

9610 0428

kirsten@alfatravel.dk

Rejserådgiver

Kirsten Kallesøe Sandholm

Kirsten har i mange år arrangeret rejser for mange forskellige typer af grupper – lige fra skoler til firmaer og seniorgrupper. Hos AlfA Travel beskæftiger Kirsten sig med bl.a. firmagrupper og grupper der rejser til Tyskland, Spanien, Frankrig, Belgien, Ungarn og Italien.

Rejserådgiver

Lotte Ladefoged

9610 8137

lotte@alfatravel.dk

Rejserådgiver

Lotte Ladefoged

Lotte er kontaktperson for grupper der rejser til Portugal, Frankrig, Wien, Belgien, Estland, Letland, Litauen, Ungarn og England. Derudover er hun også en af de ansvarlige for vores firmarejser. Privat er Lotte meget glad for Frankrig, og hun har af flere omgange boet og arbejdet i udlandet – senest i Belgien.

Rejserådgiver

Louise Klausen

9610 0429

louise.k@alfatravel.dk

Rejserådgiver

Louise Klausen

Louise har mere end 15 års erfaring med skolerejser og studierejser, og har gennem tiden arbejdet med de fleste rejsemål i Europa og også flere i USA. Louise har derfor førstehåndskendskab og rejseerfaring med de fleste af vores rejsemål. Louise arbejder primært med rejser til Italien, Tyrkiet, Grækenland, Rusland, Finland og Balkan.

Få et tilbud eller bliv ringet op

Det koster ikke noget at spørge, og vi laver meget gerne et ganske uforpligtende tilbud på jeres studie- eller grupperejse. Vores rejserådgivere sidder klar ved telefonen på 70 22 88 70.

Bliv klædt på som rejseleder

Hos AlfA Travel vil vi gøre alt for at du får succes som arrangør af grupperejser, skolerejser og firmarejser. Tilmeld dig her, så får du vores inspirationsmail kvit og frit.

Du bruger en gammel browser

Åh nej… Vi beklager, men du bruger en browser, der er for gammel til at vise alt det siden kan. Hvor ærgerligt.

Vi anbefaler, at du bruger en af nedenstående browsere i stedet.

Tak for din forståelse.

(Ikke anbefalet)